JURIJ SVETINA S.P.

Plezalni oprimki

Plezalni oprimki - set OTROŠKO-REKREATIVNI 30 MRclimbing

Redna cena: 189,95 € Spletna cena: 184,25 €
Niste sigurni, ali bo kupljeni artikel ustrezen ? Ni problema. Artikel lahko vrnete ali zamenjate >

S kompletom MRclimbing OTROŠKO-REKREATIVNI 30 se da solidno opremiti že okoli 4 do 5 m2 domače plezalne stene - otroške ali rekreativne.
Na zalogi:
Da
Izberite:
Količina:
  
Dodaj v košarico Na seznam želja Nazaj

Plezalni oprimki - set OTROŠKO-REKREATIVNI 30 MRclimbing

S kompletom MRclimbing OTROŠKO-REKREATIVNI 30 se da solidno opremiti že okoli 4 do 5 m2 domače plezalne stene - otroške ali rekreativne. Oblike oprimkov so večinoma izrazito pozitivne, nekaj pa je tudi za odtenek manj enostavnih za dodatno popestritev plezanja. Skratka komplet oprimkov, ki pride prav na vsaki plezalni steni. Lahko kot prvi komplet oprimkov ali kot dodatna zgostitev na že deloma opremljeni plezalni steni.

Vsi oprimki v kompletu so med seboj različni, tudi kompleti se nekoliko razlikujejo drug od drugega. Oprimki so različnih barv, običajno v dveh do štirih barvah. Kombinacija priznanih slovenskih oprimkov MRclimbing in francoskih Freestone.

Glede na res veliko število vprašanj podajamo naslednje priporočilo - na kvadratni meter stene je optimalno montirati 6 - 8 oprimkov, maksimalno do 10.  Najnižji oprimek naj bo vsaj 15 cm nad tlemi oz. nad višino blazine. Sicer pa je zelo koristno prebrati navodila za montažo na spodnjih povezavah. 

Specifikacije:

Modeli artikla

Model EAN koda Redna cena Zaloga Opomba
set 30 kos 189,95 €

Morda vas zanimajo tudi naslednji podobni artikli

Plezalni oprimki - set OTROŠKI 15
Plezalni oprimki - set OTROŠKI 15
99,95 €
Plezalni oprimki - set REKREATIVNI 10+2
Plezalni oprimki - set REKREATIVNI 10+2
99,95 €
Plezalni oprimki - set SEMIPRO 15+3
Plezalni oprimki - set SEMIPRO 15+3
149,95 €

Pretvorite ceno v drugo valuto (HRK)

Informativna cena artikla v HRK - vrednost lahko po želji pretvorite tudi v druge valute. Kalkulacija je na osnovi trenutnih bančnih menjalniških tečajev.

Ne spreglejte: V kolikor oddano naročilo in odprema artikla nista v istem dnevu, lahko kupnina za artikel v izbrani valuti rahlo odstopa od podane informativne cene, ker se tečaji dnevno spreminjajo.

Več informacij za kupce iz Hrvaške >

Tečajna lista: Foreign Exchange Resource.com