Pogosta vprašanja

Ali je PayPal plačevanje varno ?

PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljan instrument za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah. Uporablja se za on-line plačila na Ebay-u, Amazon-u in drugih internetnih trgovinah. Uporabljajo ga tako posamezniki, kot podjetja. Z njim je omogočeno on-line plačevanje 24h na dan.
Paypal račun omogoča največjo stopnjo varnosti, saj prodajalec nikoli ne vidi številke vaše kreditne kartice.
Še nimate svojega PayPal računa? Storite to sedaj >

Ali se je za nakup blaga potrebno registrirati ?

Za nakup blaga - oddajo naročila  v spletni trgovini SVET ŠPORTA se ni potrebno registrirati. V postopku oddaje naročila imate sicer možnost registracije, vendar lahko postopek nakupa normalno nadaljujete kot gost. Ne glede na to pa je tekom oddaje naročila potreben vnos najnujnešjih podatkov, ki jih potrebujemo za izdajo računa oz. za pošiljanje blaga. Se pa registracija splača, saj imajo registrirani uporabniki določene ugodnosti.

Zakaj se splača postati član skupnosti SVET ŠPORTA ?

Z postopkom registracije na portal SVET ŠPORTA dobite več ugodnosti. Na večino artiklov imate dodaten, 3% popust, ki se obračuna avtomatsko pri vsakem nakupu. Registrirani uporabniki bodo na svoj e-naslov prejemali novice in obvestila o novostih, znižanjih in akcijah. Občasno bodo prejeli kodo za dodaten popust na določene artikle.
Poleg tega imajo registrirani uporabniki možnost pregleda svojih naročil in urejanja svojega profila.

Ali lahko dobim račun na podjetje ?

Seveda, račun lahko enostavno dobite tudi na podjetje. Vse kar je potrebno narediti je, da tekom oddaje naročila vpišete še vašo davčno številko. Prosimo, da nas preko e-pošte ali kontaktnega  obrazca opozorite in če so vpisani podatki pravilni, boste naknadno prejeli še original račun.
Opozorilo za račun lahko vpišete tudi v polje ''Posebna navodila'' tekom oddaje naročila.

Kakšni so stroški dostave naročila ?

Strošek dostave pri nakupih nad 100 € je gratis. Pošiljke dostavlja paketna distribucija DPD, za nakupe do 100 € pa velja enotna tarifa 3,95 € za območje celotne Slovenije. Dodatni stroški ? Ne. DPD tudi pri plačilu po povzetju drugih dodatnih stroškov ne zaračunava.

Ali prejeto blago lahko zamenjam ?

Seveda. V kolikor ste ugotovili, da vam kupljeni artikel zaradi določenega vzroka (npr. velikost) ne ustreza, nas lahko kontaktirate in artikel vam bomo zamenjali. Seveda so dostavni stroški zamenjave vaši.
Blago mora biti v nepoškodovanem stanju in v originalni embalaži, skratka v stanju, v kakršnem ste ga prejeli. Artiklov, ki so bili uporabljani, razumljivo ne moremo zamenjati.

Kaj se zgodi z naročilom, če v času dostave ni nikogar doma ?

V kolikor v času dostave ni nikogar doma, vas paketna distribucija DPD kontaktira po telefonu oz. pusti obvestilo. Naslednji delovni dan vam poskusijo vročiti paket ponovno in v kolikor vas ponovno ni doma, boste nadalje vse zadeve glede pošiljke morali urejati sami s podjetjem DPD. V izogib zapletom vas zato prosimo, da v primeru pošiljanja naročenega artikla vedno vpišete tudi svojo telefonsko številko (pri naročilu po povzetju je tel. številka obvezna), kjer boste sigurno dosegljivi. Pošiljko je možno dostaviti tudi na vaše delovno mesto

Kje lahko prevzamem naročeno blago ?

Naročeno blago običajno pošiljamo po dostavni službi DPD, lahko pa ga tudi osebno prevzamete v Trgovini Annapurna, Krakovski nasip 4, Ljubljana ali na sedežu trgovine SVET ŠPORTA, Prosvetna cesta 6a, Jesenice. V kolikor ste oddali naročilo  ''po povzetju'', je plačilo ne glede na način prevzema (dostava DPD, Annapurna LJ ali Svet Športa Jesenice) možno samo z gotovino.
Način prevzema ustrezno označite tekom oddaje naročila. Odpiralni časi obeh lokacij:

  • Trgovina Annapurna: Pon - pet: 09.00 do 19.00, sobota: 09.00 do 13.00   Lokacija >
  • SVET ŠPORTA Jesenice: Pon - pet: 08.00 do 16.00   Lokacija > 

Želimo vam uspešno nakupovanje v spletni trgovini SVET ŠPORTA.